2016. április 13., szerda

A Boomerang 2016. májusi újdonságai

A Boomerang májusban új Warner-sorozatot mutat be és bemutatja a Mr. Bean első évadának hiányzó részeit.


Nyusszippantó: ÚJ SOROZAT (1–9, 10b, 11b.)
23-ától hétköznap 16:20-kor

Egy vámpírnyúl paranormális kalandjai, aki vér helyett répalevet szürcsölget, ebből nyerve szupererejét. Nyusszippantó egykor az erdélyi Drakula háziállata volt, ám ma Közép-Amerikában él Mina nevű gazdájával, Chester cicával és Harold kutyával. A bestseller gyermekkönyvön alapuló történetből a Warner Bros. készített rajzfilmsorozatot. A magyar premierre mindössze két hónappal az amerikai után kerül sor.Mr. Bean: ÚJ RÉSZEK (14–26.)
30-ától hétköznap 15:30-kor

A Rowan Atkinson alakította Mr. Beant senkinek sem kell bemutatni. 1979 óta tartó töretlen sikere zálogaként 2002-ben megszületett a részben a magyar Varga Stúdió által jegyzett rajzfilmfeldolgozás. A világ egyik legmókásabb embere Teddy nevű plüssmacijával él egy morcos, idős hölgy albérlőjeként. Mr. Bean a leghétköznapibb problémából is még nagyobb galibát csinál, ám azt olyan leleményességgel oldja meg, ami az átlagembernek eszébe sem jutna.

Egy hét Mr. Beannel: MARATON
2-ától hétköznap 14:10-kor

A tavaly – országos premierként – bemutatott vadonatúj Mr. Bean-részek után a Boomerang – csatornapremierként – elhozza a rajzfilmsorozat első évadját. A hónap végén érkező premier epizódokra május elejétől minimaratonokkal melegít a Boomerang csatorna.


Boom Boom Boom: ÖSSZEÁLLÍTÁS
16-ától hétköznap 13:40-kor

Délutánonként Boom Boom Boom címmel indul új, naponta másfél óra erejéig jelentkező műsorblokk. Az összeállításban a Boomerang csatorna legismertebb nevettetőivel találkozhatnak a nézők: itt lesz a Rózsaszín párduc, a Bolondos dallamok szereplői és mások.

Műsor és pontos premier-időpontok a TV-újság menüpontban.

forrás: Turner