2016. április 12., kedd

A Cartoon Network 2016. májusi újdonságai

A Cartoon Network májusban új animesorozatot mutat be, három szériából készül új részekkel és egy, még rejtélyes kilétű gameshow-t is láthatunk a csatornán.


Yo-kai-őrzők: ÚJ SOROZAT (1–5, 7–11, 13.)
7-étől hétvégén 13:45-kor / ismétlés hétvégén 6:50-kor

A Yo-kaik olyan, ember számára láthatatlan szörnyecskék, akik mindennapos gondok mögött leledznek. Ha összebarátkozol velük, könnyen megoldhatod a problémákat! Néhány szerencsés kiválasztottnak, azaz az őrzőknek megadatik a lehetőség, hogy lássák a Yo-kaikat. Róluk szól a Cartoon Network vadonatúj animesorozata.


Gumball csodálatos világa: ÚJ RÉSZEK (66–67, 69–73.)
2-ától hétköznap 16:20-kor

A nem mindennapi Elmore város életét bemutató Gumball csodálatos világának új epizódjai májustól láthatók a Cartoon Networkön. Az egyik részben Mr. Small, az iskola-pszichológus lelkiállapota megromlik, így most kivételesen ő fog segítségre szorulni. Gumball és a haverok azonban balul sül el: hamarosan a suli teljes személyzete és diáksága a betegszobán találja magát.


Medvetesók: ÚJ RÉSZEK (1a, 7a, 9a–13a.)
16-ától 30-ától hétköznap 16:45-kor

A nagysikerű Medvetesók új részei megérkeztek a Cartoon Networkre! Az új epizódok egyikében Panda véletlenül elijeszt egy farkasfalkát, ezzel Grizz átadja neki egy időre a csapat vezetője címet. Egy másik részben Grizznek és Pandának sürgősen kórházba kell szállítaniuk Jegest, miután egy rák kicsípett a füléből egy darabot.

A Nagy Cartoon Network-show: ÚJ ÖSSZEÁLLÍTÁS
14-étől hétvégén 10:45-től

A Cartoon Network gyors tempójú gameshow-jában a gyerekeknek be kell bizonyítaniuk, hogy szakértők kedvenc rajzfilmsorozatukat illetően. Minden adásnapon más CN-produkció kapcsán mérik össze tudásukat a versenyzők.


Clarence: ÚJ RÉSZEK (20a, 21–31.)
23-ától hétköznap 17:10-kor

Clarence egy teljesen átlagos kisfiú, átlagos kalandokkal. Mégis mi teszi különlegessé őt? Lehetetlen kihozni a sodrából, és nincs olyan helyzet, amelynek ne látná meg a jó oldalát, valamint a leghétköznapibb dolgoknak is képes örülni. Legyen jó vagy rossz idő: Clarence-ből mindig sugárzik a derű. A sorozat 23 új része májusban debütál a Cartoon Networkön.

Műsor és pontos premier-időpontok a TV-újság menüpontban.

forrás: Turner

8 megjegyzés:

 1. Kár, hogy a CN-re került a Yo-Kai Watch, az RTL Klub-nak vagy a Nickelodeonnak jobban örültem volna. Az Inazuma Eleven után sok jóra nem számítok. Azért azt remélem, hogy a főszereplőnek nem Csongi lesz a hangja meg a youkait rendesen "jókáj"-nak fogják mondani nem pedig Jókai Mórnak :D.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Reméljük, ezt nem kaszálják egy évad után. Amúgy az Inazuma is visszatér az első évaddal, máj. 19-től hétköznap 14 órára.

   Törlés
 2. Yokai watch 6. és 12. részt miért nem adják le? :o

  VálaszTörlés
 3. Ha Szalay Csongi vagy Bogdán Gergő lesz a főszereplő akkor én inkább kihagyom.

  VálaszTörlés
 4. Sajnos nincs Cartoon Networköm lehet, hogy nézném. Fizetős sajnos.

  VálaszTörlés
 5. M1-en kéne népszerűsíteni animéket, hogy miért is jók. Pl: Mint a szenior tánc. :) rajzolni jó festeni is kreatív időtöltés stb. Anime rendezvények, klubbok stb... Barátság szerszés stb...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az jó is lenne, de sajnos erre szinte nem sok esély van. Az M1 hírcsatorna lett, ott biztos nem fognak népszerűsíteni, illetve az M2 sem valószínű. Már lassacskán 3 éve próbálkoznak azzal az animerajnogók, hogy megfűzzék az MTVA-t az animék népszerűsítését valamilyen formában, de az MTVA állandóan azt válaszolja mindenkinek, hogy nem tervezik az animéket. Úgyhogy nem partnerek ebben. Nem elég, hogy az M2 nem akar a Cartoon Networktől vagy a Nickelodeontól sem venni semmilyen rajzfilmes vígjátéksorozatot, de az animéktől is el vannak zárkózva, bármennyire szeretnénk :(

   Törlés