2016. május 17., kedd

A Boomerang 2016. júniusi újdonságai

A Boomerang új rövidfilmsorozatot és új évadokat mutat be.


Boomerang Nyári Mozi: FILMMARATON
20-ától hétköznap 10:00-kor

A nyár a Boomerangon a nevetésről és a pihenésről szól. Ezt a kettőt szolgálja a csatorna nyári filmmatinéje, amelynek köszönhetően a megszokott heti két-három mozifilm helyett hetet láthatnak a nézők, minden nap egyet. A délelőtti mozizás után nem ér véget a nyári móka, ugyanis rögtön a Nyári mozi után indul a Nyári kincsesláda, a Boomerang sorozatmaratonja.


Csak lazán, Scooby-Doo!: ÚJ RÉSZEK (14–19.)
11-étől hétvégén 11:00-kor / ismétlés 17:50-kor és 20:50-kor

A Csak lazán, Scooby-Doo! visszatér a Rejtély Rt. gyökereihez és bemutatja a srácok megismerkedését. Utolsó középiskolás évüket befejezve Fred, Diána, Vilma, Bozont és Scooby-Doo vakációra indulnak, hogy eltöltsék utolsó, közös nyári szünetüket. Néhány pusztítást végző szörny azonban nem hagyja, hogy nyugodtan ki tudják pihenni magukat…


The Happos Family: ÚJ SOROZAT (1–10.)
20-ától hétköznap 10:00-kor

A Happo család egy afrikai szafariparkban él. Napközben a park látogatói keresztülmennek az elkerített területen és lefényképezik a dagonyázó, lusta vízilovakat. Ám miután az utolsó kocsi is elhagyta a parkot, és a kapuk bezárultak, eljön az ideje annak, hogy a vízilócsalád is szórakozzon! Az új sorozat rövid epizódokból áll, amelyek a Boomerang Nyári Moziját vezetik fel.


Oddbods: A sorozat: ÚJ RÉSZEK (19–41.)
27-étől hétköznap 17:10-kor

Kövesd a Boomerang sorozatának szereplőit, a mókás Oddbod-okat kalandjaik során! Ezek a színes szőrbundába bugyolált cukiságok még a leghétköznapibbnak tűnő dolgokba is nevetést és humort visznek, legyen az várakozás a megállóban, bőrig ázás az esőben vagy bénázás egy vakrandin. Az Oddbods a megszokott rövid részek helyett ezúttal hosszabb epizódokkal jelentkezik.

Műsor és pontos premier-időpontok a TV-újság menüpontban.

forrás: Turner