2016. május 27., péntek

Világsztárral erősít a Sanjay és Craig

Egy átlagos fiú és egy beszélő kígyó – nem is kell más a kalandokban és humorban bővelkedő mindennapokhoz. Sanjay és Craig nem ismernek lehetetlent, és akkor sem esnek kétségbe, amikor az akciófilmek királya, Dolph Lundgren bulijába rondítanak bele. A Nickelodeon animációs sorozata május 29-én maratoni epizódokkal érkezik, amivel a rajongók bemelegíthetnek a folytatásra: a Sanjay és Craig hétfőtől a 3. évaddal jön a népszerű gyerekcsatornán, és egy epizód erejéig a nyolcvanas évek mozihőse is a képernyőre kerül.


Sanjay és Craig számára nincs lehetetlen. A Nickelodeon közkedvelt műsorának hősei, ha kell, orvosnak adják ki magukat, gorillákkal barátkoznak, vagy épp kötélen táncolnak, de többnyire mindig azt csinálják, amihez épp kedvük van. A 12 éves fiú és a beszélő kígyó legalább annyira ragaszkodnak egymáshoz, mint SpongyaBob és Patrik, és a féktelen, hihetetlen kalandjaik a harmadik évadban sem hagynak alább. Sőt, odáig vezetnek, hogy az akciófilmek királyával, Dolph Lundgrennel is „személyesen” találkoznak.


Az eredeti, angol nyelvű sorozatban korábban is tűntek már fel ismert szinkronhangok – többek között a legjobb szereposztásért MTV Movie Awards-ot nyert A tökéletes hang 2. sztárja, Adam DeVine –, de olyan kaliberű sztár, mint a nyolcvanas évek egyik legismertebb nehézfiúja, eddig még soha. Lundgren látszólag önmagát alakítja a Huggle Day című epizódban, bár ő azt mondta, szerepe sokkal inkább „az átlagos Dolph és a sztoikus Ivan Drago, a könyörtelen Punisher és az őrült Gunner Jensen keveréke A feláldozhatók című filmből”. Ez már önmagában kellően furcsa és szürreális, hogy illeszkedjen a Sanjay és Craig-ben megszokott történetekhez, és, ha belegondolunk, hogy a két mindenre kész jóbarát belerondít a mozihős és városalapító Lundgren ünnepébe, biztosak lehetünk abban, hogy a folytatásban sem fogunk csalódni. Sanjay és Craig ugyanis megkezdi utazását, hogy megtalálja Huggle Bunny-t és felfedezze a Huggle Day igazi jelentését…


Barátság, kaland és sok-sok izgalom a folytatásban is – Sanjay és Craig-évadpremier május 30-án hétfőn, új részek minden hétköznap 14:50-kor, előtte pedig Sanjay és Craig-maraton május 29-én 12:10-től 17:30-ig csak a Nickelodeonon.

forrás: Viacom (szerkesztve)