2016. július 1., péntek

Az M2 2016. júliusi újdonságai

Az M2 nyáron sem áll le: júliusban is számos újdonságot mutat be.

Huhúka: ÚJ SOROZAT
2-től hétvégén 10:10-kor

Huhúka, a kis bagoly az erdőben él Bölcsszemmel, az idős bagollyal és legjobb barátjával, a Bolhával. Az első részben a kalandvágyó kis bagoly még nem tud repülni, ezért folyton veszélyes kalandokba keveredik. Egyetlen megoldás van a problémájára, meg kell tanulnia repülni.


Houdini: ÚJ FILM
2-án 11:05-kor

Harry édesapja tanácsára egy világhírű bűvésznél, Teslánál tanulja a mesterséget, amikor Tesla régi ellensége kihasználva a fiatalember hiszékenységét és tudásvágyát, majdnem tönkreteszi a new york-i szabadságszobrot. Szerencsére barátai segítségével a fiatal bűvészinas elhárítja a veszedelmet a város fölül. A Budapesten született, világhírű bűvész, Harry Houdini a főszereplője ennek a mesés történetnek.


A kis időutazókÚJ SOROZAT
2-től hétvégén 13:45-kor

Marvin és Adél a kis időutazók folyton visszamennek az időben és mindig valami turpisságon törik a fejüket. Először az aztékokat látogatják meg még több csokoládé reményében, majd egy iskolai pörgettyű párbaj miatt Kínában kötnek ki, hogy felkészüljenek és végül a francia sajtok nyomába erednek.

Alvin és a mókusok: ÚJ RÉSZEK
2-től hétvégén 17:25-kor

A sorozat főkolomposa mindig a szuperlelkes és magabiztos Alvin, aki semmit nem csinál félgőzzel. Abszolút hisz a briliáns elképzeléseiben, amíg be nem üt a katasztrófa. Ilyenkor a csúcsokos nagytesó, Simon próbálja megoldani a problémákat, aki imádja Alvint, de titokban aggódik is miatta. A legkisebb és a legártatlanabb a csapatban Theodore, az édes, félénk és naiv mókusgyerek, aki tökéletes célpont Alvin csínyeihez. Amikor viszont a legkevésbé számítasz rá, bölcsességével eléri, hogy Alvin átgondolja terveit? többé-kevésbé. A mókuscsalád sehol sem tartana, ha nem lenne velük pótapukájuk, dalszerzőjük és menedzserük, a végtelenül türelmes Dave, akinél Alvin gyakran pattanásig feszíti a húrt...

Állati rövidekÚJ RÖVIDFILMSOROZAT
3-tól minden nap 16:37-kor


Max és RubyÚJ SOROZAT
6-tól hétköznap 18:00-kor

forrás: MTVA