2016. július 25., hétfő

SDCC 2016: Új The Lego Batman Movie-előzetes

A Wonder Woman és az Igazság Ligája mellett a szintén jövőre érkező A LEGO kaland-spinoff is előzetest kapott.Nem Ben Affleck volt az egyetlen Batman, aki kint volt a Comic-Conon, ugyanis Gotham sötét lovagjának a LEGO-változatát szinkronizáló Will Arnett is, aki magával hozott a The Lego Batman Movie-hez egy új posztert (fentebb) és egy új előzetest.

A történet szerint Batmannek ismét szembe kell szállnia ősellenségével, Jokerrel és annak társával, Harley Quinn-nel. Ám ezúttal nem kell egyedül harcolnia a bűnnel, segítőtársa pedig a véletlenül örökbefogadott Robin lesz, de mellette felbukkannak még az Igazság Ligája tagjai is.

A filmet a Robot Chickent is készítő Chris McKay rendezi, a forgatókönyvet Seth Grahame-Smith, Chris McKenna (Igor) és Erik Sommers (Firka villa) írja, a zenét Lorne Balfe (Megaagy, A Madagaszkár pingvinjei) szerzi. Will Arnett mellett a szinkronhangok közt van Michael Cera (Robin), Ralph Fiennes (Alfred), Rosario Dawson (Batgirl), Zach Galifianakis (Joker), Susan Benett (a Denevérbarlang számítógépjének hangja) és Mariah Carrey (Marion Grange, Gotham polgármestere).

Az Egyesült Államokba február 10-én érkezik a film, magyar dátum még nem ismert. Az előzetes a DC Comics Magyarország jóvoltából megtekinthető feliratosan a tovább mögött.