2016. július 29., péntek

SDCC 2016: Új animációs sorozatot kap a Transformers

Újabb sorozattal jelentkezik a Transformers, ám ezúttal internetes felületen.


A Transformers: Robots in Disguise 3. évada és az 5. Transformers film, a The Last Knight előtt még érkezik egy nyolcrészes websorozat a Machinima Inc.és a Hasbro közös együttműködésével. A sorozat a Combiner Wars alcímet kapta, a történet 40 évvel az Optimus fővezér által vezetett Autobotok és a Megatorn által vezetett Álcák földi háborúja után játszódik, amikor már minden alakváltó visszatért anyabolygójára, a Cybertronra. A bolygón béke honol, ám a több transformer egyesülésével létrejövő combinerek felemelkedése véget vethet ennek.

A sorozatot a Megas XLR (Cartoon Network) egyik alkotója, George Krstic írja, a szinkronhangok közt van Anna Akana (Victorion), Amy Johnston (Maxima), Jason Marnocha (Megatron) és Ben Pronsky (Rodimus fővezér), Optimus hangját pedig Jon Bailey, a Honest Trailers (Őszinte előzetes) YouTube-sorozat készítője adja. A sorozat augusztus 2-től lesz elérhető a go90-en.

Előzetes a tovább mögött.


3 megjegyzés:

 1. már nem azért, de ezt már lehetett tudni a con előtt is. plusz amti nem értek a cikkednél h minek kell ilyen részetesen felsorolni az amerikai hangkat??? nekünk az mit számit? ha megjelenik magyarul, mondom ha, de nem hiszem, akkorsem fog számítani a szinkronhangok miatt. ez ugyanúgy érvényes minden ilyen cikkedre, ahol felsorolsz mindenkit. komolyan nem érrtem

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Információközlésnek, ahogy minden más filmes oldal cikkeinél is felsorolják, ez bevett szokás.
   És lehet hogy előtte is lehetett tudni, de ott adták ki az előzetest, és sokan addig a létezéséről sem tudtak (köztük én se).

   Törlés
  2. akkor a cím megtévesztő. kevés filmes oldalt követek, de azokon nem mindíg sorolják föl az összes szereplő hangját, talán legtöbször ezt a részt le is haggyák. ismert embereket szokás felsorolni, nem ilyen magyarok számára nónémeket. magyar szinkropártiként pedig kicsit zavaró h ilyen hülyeségeket kell olvasni. kíváncsi vagyok hányakat érdekelhet Victorion hangja. engem nem. plusz nem is ad semmi extrát a cikkhez. ja meg ha a többi oldal felsorolja akkor neked is fel kell? minek kell a másik után menni

   Törlés