2016. augusztus 18., csütörtök

A Cartoon Network 2016. szeptemberi újdonságai

A Cartoon Network a szokásos mennyiségű szeptemberi premierrel készül az erős nyár után.


Királyok hétköznapjai: ÚJ MINISOROZAT
11-én 18-án 16:00-kor / ismétlés 17-én 26-án 9:00-kor november 26-án 16:00-tól

A Cartoon Network második minisorozatában betekintést nyerhetünk egy bohókás és működésképtelen királyi család mindennapjaiba, miközben a cselekmény egy furcsa nyúlfesztivál körül forog. A Parkműsoron is dolgozó Sean Szeles sorozata elnyerte a rangos Emmy-díjat „Kiemelkedő egyéni animációs teljesítmény” kategóriában.


Sárkányok: ÚJ RÉSZEK (54–66)
12-től hétköznap 13:10-kor / ismétlés hétvégén 10:45-kor

Hibbant-sziget sárkánylovasai, Hablaty, Halvér, Asztrid, Takonypóc, Kőfej és Fafej rábukkannak a titokzatos sárkányszemre. Ez az ősi ereklye olyan titkokat hordoz magában távoli helyekről és ismeretlen sárkányokról, amelyekről a sziget népe álmodni se mert. Elindulnak hát feltárni az Ismeretlent, ám szembe kell nézniük a Sárkáyvadászok fosztogató hordáival.


LEGO Nexo KnightsÚJ RÉSZEK (11–20)
19-től hétköznap 14:00-kor / ismétlés hétköznap 6:45-kor

A futurisztikus, mégis középkorias Knighton királyság adja az öt NEXO-lovag, Clay, Macy, Lance, Aaron és Axl küldetésének helyszínét. A harc a gonosz udvari bolond, Jestro és a Szörnyek Könyve hatalomra kerülése ellen folyik a birodalmi béke helyreállítása érdekében. Izgalmas összecsapások, digitális mágia és sajátos humor jellemzi a Nexo Knights-ot, amelynek új részei szeptembertől láthatóak.


Parkműsor: ÚJ RÉSZEK (107–111a, 112–114, 115b–116)
26-tól hétköznap 18:00-kor / ismétlés hétköznap 20:10-kor

A Parkműsor 7. évadának befejező epizódjai egyikében Thomas visszatér, hogy bulizhasson még egyszer egykori munkatársaival egy utolsó „srác-esten”. Egy másik részben Rigby befejezi végre a tanulmányait és sor kerül a szalagavató báljára. Feladata, hogy észrevétlenül kölcsönvegye apja kocsiját, hogy Eileent elfuvarozhassa az ünnepségre.


Tom és Jerry: FILMMARATON
17-én 16:00-tól / a csatornapremier film ismétlése a maraton nélkül 18-án 9:00-kor

A harmadik szeptemberi szombaton szokatlanul számos Tom és Jerry-filmet láthatnak a Cartoon Network Mozi nézői. A sort a csatornapremier Tom és Jerry – Robin Hood és hű egere című egész estés film kezdi, a klasszikus történetet feldolgozó Tom és Jerry és Óz, a csodák csodája folytatja és az elveszett mágikus gyűrű utáni hajtóvadászatot bemutató Tom és Jerry: A varázsgyűrű zárja.

forrás: Turner