2016. augusztus 12., péntek

Megújult a hazai Cartoon Network

Augusztus 8. A nap, amikor a Cartoon Network a Check it 4.0-ra keresztelt arculata megérkerzett Magyarországra. A korábban használt Check it 1.0/3.0 kevert arculat így már csak nyomokban lelhető fel a csatornán.

Alig több, mint egy évvel az amerikai debütálása után a ráncfelvarrás elkezdte az európai hódító útját. Kezdődött a skandináv országokban, majd július 22-től a brit frissítés után egyre több országban, régióban jelent meg. Az említett országok és Franciaország után negyedikként történt meg a közép-kelet-európai arculatfrissítés.


A Check it 4.0 a korábbi arculatokhoz igazodva továbbra is a CMYK-színeket használja, amelyek segítségével a csatorna arcai új színekben pompáznak. Az arculat egyedi módon használja a csatorna híres szereplőit. Ezáltal találkozhatunk a Medvetesók, Nagyfater bátyó, Finn, Gumball és többiek emoji-változataival.


Az új arculat az emojik mellett új, színes inzerteket is hozott magával. Ezeket a műsorok kezdése előtt lehet látni. Az arculat viszont nem hozta magával a szélesvászonra váltást, mellyel adós a csatorna.

A folytatásban néhány képernyőkép erejéig megnézhetitek a felfrissült Cartoon Networköt.
1 megjegyzés:

  1. Én nem vagyok elragadtatva az arculatfrissítéstől... A képarány még mindig 4:3, a magyar alfeed-en még mindig a régi reklám-inzertek láthatók, stb. Jó, mondjuk a legtöbb arculati elem már 14:9-es, tehát valószínűleg nemsokára teljesen szélesvásznú lesz a csatorna, de mégis mi tartja vissza a csatornáért felelősöket a képarányváltástól?

    Lehet túl negatív vagyok, de mégis, 2016 van!

    Legalább a műsorok jók (Kivéve éjszaka, a legtöbb európai produkció szerintem borzalmas) :D

    VálaszTörlés