2016. augusztus 31., szerda

Berobbant a mobilokra SpongyaBob új játéka

Kirobbanó startot vett a Nickelodeon vadonatúj, Európában elsőként Magyarországon debütáló „többképernyős” játéksorozata. SpongyaBob rajongói valósággal megostromolták a netet az új többképernyős játékért: a SpongyaTudor mobilapplikációt az első héten több mint 37 ezer játékos kedvű néző töltötte le, ezzel a heti Facebook-letöltéseket is megelőzve. Az Android- és iOS-készülékeken egyaránt futó ingyenes játék az első helyet is kivívta magának a legújabb androidos applikációk listáján.


Egy héttel ezelőtt indult el – a kontinensen elsőként Magyarországon – a Nickelodeon vadonatúj, „többképernyős” játéksorozata, amely egyedülálló módon ötvözi a televíziót és a mobil eszközöket. Augusztus 22-től a SpongyaBob Kockanadrág legújabb epizódjai mellett a nézők kérdéseket is kapnak a képernyőn keresztül, amelyeket az applikáció segítségével megválaszolhatnak, így akár értékes ajándékokkal, fődíjként egy egyedi SpongyaBob-gitárral is gazdagodhatnak. Egy nap alatt hat epizódot láthatnak a sorozatból, ezek közül négy részben fut a játék, amelynek során több kérdés is megjelenik. A helyesen válaszolók között minden nap és hetente is egy-egy nyertest hirdetnek, a főnyeremény egy egyedi tervezésű SpongyaBob-gitár.


A SpongyaTudor mobil applikációt, amely Android és iOS-készülékeken egyaránt elérhető, az első héten már több mint 37 ezer játékos kedvű néző töltötte le. Naponta közel 12 ezren az alkalmazás használata közben követik figyelemmel a SpongyaBob Kockanadrág legújabb epizódjait, így a legújabb androidos applikációk listáján is az elsők között szerepel a SpongyaTudor. Az alkalmazás nem csak letöltésekben mutat kiemelkedő eredményeket, de a Google Playben is jó osztályzatot kapott. A játékot elsősorban Android készülékekre töltötték le eddig, a letöltési száma pedig az első héten meghaladta a folyamatosan a lista első helyein álló Facebook ugyanazon a héten mért letöltési számait is.

A SpongyaTudor alkalmazás rendkívül gyorsan terjed. Az ingyenes applikáció segítségével a gyerekek játékos módon ismerhetik meg a tenger alatti világ élőlényeit és egyben szórakozva sajátíthatják el a modern eszközök használatát.

Tudj meg többet a játékról a nickelodeon.hu oldalán és mutasd meg, hogy te vagy a legnagyobb hazai SpongyaBob-szakértő!

forrás: Viacom (javítva)