2016. szeptember 15., csütörtök

Vízilovakról szóló saját gyártású animáció a Boomerangon

A Turner ma bejelentette a The Happos Family-t, legújabb eredeti sorozatát, amely 2016 októberében érkezik a cég első számú családi csatornájára, a Boomerangra.

Az első körben 20 darab kétperces epizódból álló The Happos Family a Boomerang első saját gyártású sorozata, amelyet a Turner EMEA (a vállalat európai–afrikai–közel-keleti részlege) megbízásából gyártanak olasz és angol stúdiókban. A rövidfilmsorozat remekül kiegészíti a Boomerang aktuális premierkínálatát, amely nemzetközi beszerzésekből (Derült égből fasírt: A sorozat, Grizzy és a lemmingek) és a Warner Bros. Animation készítette eredeti produkciókból (Tapsi: A Bolondos dallamok alkotóitól, Nyuszipoly) áll.


A Happo család egy afrikai szafariparkban él. Napközben a park látogatói keresztülmennek az elkerített területen, és fényképezik a dagonyázó, lusta vízilovakat. Ám miután az utolsó kocsi is elhagyta a parkot, és a kapuk bezárultak, eljön az ideje annak, hogy a vízilócsalád is szórakozzon a maga vízilovas módján.

Mind a húsz epizód egy-egy családtagra összpontosít. Itt van például Astro Happo, akinek minden vágya, hogy eljusson a Holdra; Stunt Happo, aki nyaktörő mutatványaival hívja fel magára a figyelmet vagy Party Happo, a táncoslábú víziló. Minden történet egyszerre nevettet és melengeti meg a nézők szívét.

Patricia Hidalgo, a Turner EMEA gyerekműsorokért felelős igazgatója elmondta: „A Happos Family jól demonstrálja elkötelezettségünket az iránt, hogy minőségi tartalommal töltsük meg a Boomerangot, mint a Cartoon Network utáni második zászlóshajónkat. A munka során egyesítettük erőinket a Ferrero Stúdió csapatával, akikkel megtaláltuk azokat a családi értékeket, amelyeket a Boomerangon közvetíteni szeretnénk. A Spider Eye Stúdió pedig remek munkát végzett az animáció terén.

A sorozat a magyar Boomerang csatornán október 10-től hétköznap 17:45-kor látható.

A Boomerang első, európai saját gyártású sorozatának indulása tovább erősíti az európai tartalmak jelenlétét a Turner gyerekcsatornáin, hasonlóan a Cartoon Network európai gyártású sorozatához, a Gumball csodálatos világához, amelynek 6. évadát nemrég rendelte be a Turner.

forrás: Turner

1 megjegyzés:

  1. Már látom, hova süllyed a Boomerang csatornának a színvonala...
    Én tavaly azért néztem rendszeresen a csatornát, mert ott mentek olyan Hanna-Barbera sorozatok, amiket gyerekkoromban néztem anno a műholdas TV-szolgáltatás által (igaz angol nyelven mentek azok), és olyan szívmelengetően nosztalgikus érzés fogott el akkor.
    Mostanság meg olyan sorozatokat adnak be, amiket még az értelmesebb gyermekek sem néznek. Nem értem, miért kellett cserélniük színvonalas rajzfilmsorozatokat CGI animációs förmedvényekre.
    Ha külön csatornát indítanának, ahol a régi és jó rajzfilmsorozatokat adnának eredeti magyar szinkron hangokkal, én szívesebben nézném azt, mint az RTL Klub és a TV2 rajzfilmblokkjait. Kár, hogy azon csatornára abszolút nem lenne igény. :-(

    VálaszTörlés