2016. szeptember 15., csütörtök

Vízilovakról szóló saját gyártású animáció a Boomerangon

A Turner ma bejelentette a The Happos Family-t, legújabb eredeti sorozatát, amely 2016 októberében érkezik a cég első számú családi csatornájára, a Boomerangra.

Az első körben 20 darab kétperces epizódból álló The Happos Family a Boomerang első saját gyártású sorozata, amelyet a Turner EMEA (a vállalat európai–afrikai–közel-keleti részlege) megbízásából gyártanak olasz és angol stúdiókban. A rövidfilmsorozat remekül kiegészíti a Boomerang aktuális premierkínálatát, amely nemzetközi beszerzésekből (Derült égből fasírt: A sorozat, Grizzy és a lemmingek) és a Warner Bros. Animation készítette eredeti produkciókból (Tapsi: A Bolondos dallamok alkotóitól, Nyuszipoly) áll.


A Happo család egy afrikai szafariparkban él. Napközben a park látogatói keresztülmennek az elkerített területen, és fényképezik a dagonyázó, lusta vízilovakat. Ám miután az utolsó kocsi is elhagyta a parkot, és a kapuk bezárultak, eljön az ideje annak, hogy a vízilócsalád is szórakozzon a maga vízilovas módján.

Mind a húsz epizód egy-egy családtagra összpontosít. Itt van például Astro Happo, akinek minden vágya, hogy eljusson a Holdra; Stunt Happo, aki nyaktörő mutatványaival hívja fel magára a figyelmet vagy Party Happo, a táncoslábú víziló. Minden történet egyszerre nevettet és melengeti meg a nézők szívét.

Patricia Hidalgo, a Turner EMEA gyerekműsorokért felelős igazgatója elmondta: „A Happos Family jól demonstrálja elkötelezettségünket az iránt, hogy minőségi tartalommal töltsük meg a Boomerangot, mint a Cartoon Network utáni második zászlóshajónkat. A munka során egyesítettük erőinket a Ferrero Stúdió csapatával, akikkel megtaláltuk azokat a családi értékeket, amelyeket a Boomerangon közvetíteni szeretnénk. A Spider Eye Stúdió pedig remek munkát végzett az animáció terén.

A sorozat a magyar Boomerang csatornán október 10-től hétköznap 17:45-kor látható.

A Boomerang első, európai saját gyártású sorozatának indulása tovább erősíti az európai tartalmak jelenlétét a Turner gyerekcsatornáin, hasonlóan a Cartoon Network európai gyártású sorozatához, a Gumball csodálatos világához, amelynek 6. évadát nemrég rendelte be a Turner.

forrás: Turner