2016. szeptember 13., kedd

A Kiwi TV 2016. szeptember–októberi újdonságai

A Kiwi TV két országos premierrel, egy olasz és egy magyar animációs sorozattal indítja pályafutását. A részletes kínálat ebben a cikkben olvasható.


Sissi hercegnő kalandjai: ÚJ SOROZAT
szeptember 26-tól hétköznap 17:35-kor / ism. 0:35-kor, 10:35-kor, hétvégén 10:25-kor

Elizabeth 15 és fél éves, szereti az állatokat és a nagy családját. Pontosan úgy néz ki, mint bármelyik másik lány, mégis szabadszellemű és egy hercegkisasszony, akit mindenki Sissi-nek becéz. Egy napon a császár anyja utasítja a nővérét, hogy menjen hozzá a fiához. Sissi is ottvolt... és a császárt elkápráztatta. Így kezdődik minden idők legromantikusabb története. Possi Kastélyban lévő otthona és a Schönbrunni Kastély között őrlődve, Sissinek nehézségei adódnak az udvar szabályainak követésében és leendő anyósa szeretetének elnyerésében. Azonban még nehéz időkben is számíthat Franzra és az ő nagyszerű szerelmére.


ZűrgombócokÚJ SOROZAT
premier: október 2-án 19:25-kor / további vetítésekről később lesz információ

A Zűrgombócok mesés és edukatív élményt kíván nyújtani a csöppségeknek. Fontos, hogy a legapróbbak, tehát a 4-10 éves korú gyerekek oktató műsorokat nézzenek, melyek segítségével megalapozhatják megfelelő szellemi fejlődésüket. Az adások az Iszkiri zenekar (amelynek tagjai képzett pedagógusok) dalainak tartalmára fonódnak fel, a számokban szereplő jelenetek a zeneszám lejátszása után életre kelnek a stúdióban, akár egy közös rajzolás, gyurmázás, kirakózás keretein belül – így a hangsúly a közös alkotásra terelődik. A műsor hasznos témákat dolgoz fel vidám és játékos formában, tehát nevelő és egyben szórakoztató célja is van. A műsort sok zenei betétje és dinamikus látványa teszi szórakoztatóvá a gyerekek és a szülők számára egyaránt.

forrás: TV2