2016. október 12., szerda

A Comedy Central 2016. novemberi újdonságai

A Comedy Central novemberben magyar animációs filmet mutat be csatornapremierként és lesz visszatérő rajzfilmsorozat is.


Nyócker!: ÚJ FILM
1-jén 22:00-kor / ismétlés 5-éről 6-ára virradó éjjel 0:30-kor, 6-án 21:00-kor

A budapesti dzsungel mélyén, a nyolcadik kerületben egy csapat gyerek, cigányok, magyarok, egy kínai és egy arab arra szövetkezik, hogy a lehető leggyorsabban rengeteg pénzt állítson elő. Szegénység, kurvák, stricik, gravitáció, tér és idő nem számít. A kölykök egy zseniális ötlet segítségével visszarepülnek az időben, és a földtörténet őskorában olajat fakasztanak a leölt mamutok hulláiból. A Nyócker alatt így hatalmas olajmező képződik, és a gyerekek pillanatok alatt mesés gazdagságra tesznek szert. Rambo összes DVD díszkiadásban, ötcsillagos sulibüfé, arany rolex mindegyikük kezén. A hirtelen felbukkanó rengeteg olaj zavart okoz a világgazdaság gépezetében, és a nagyhatalmak nyomozásba kezdenek, a Nyócker körül szűkül a kör, de egy biztos: a Nyócker Nyócker marad, amíg világ a világ.

November 3-án dupla részekkel tér vissza a Brickleberry, amely csütörtökönként péntekre virradó éjjel 0:00-kor és 4:20-kor, valamint vasárnapról hétfőre virradó éjjel 2:45-kor lesz látható.

Üröm az örömben, hogy novembertől kevesebb műsoridőt kapnak az animációs sorozatok: hétfőnként a jelenlegi 22:00-ról 23:00-ra tolódik az animációs sorozatok kezdete, szerdánként pedig 22:30-ra, így a South Park elveszti a hétfői és szerdai este 10-es sávját, amelyből egyébként 10-én nem lesz új rész a szokásos időpontban (feltehetően a szokatlanul gyors magyar premier miatt).

Folytatódó újdonságok (bővebben): South Park (ÚJ RÉSZEK)

forrás részben: PORT

2 megjegyzés:

  1. nem vesziti el a 22órási premier időpontját mert csak hétfő és szerdán veszti el (azt irtad) igy csütörtök 22kor tuti lesz új rész!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valóban ezt írtam és valóban nem írtam, hogy elveszti a csütörtöki premieridőpontot, csupán megint kimarad egy hét.

      Törlés