2016. október 27., csütörtök

Animés és japán cuccok rendelése Magyarországról? Lehetséges!

„Ilyen cuki dolgot még nem láttam! – mondják sokan, amikor meglátják a termékeinket egy rendezvényen vagy meglelnek minket az interneten.”

Szívesen viselnél Tokyo Ghoul-maszkot, sailor moonos nyakláncot, esetleg kitűznél magadra néhány animés-japános jelvényt? Nem kell tovább keresgélned, itt az Odango webáruház!


Meglepnéd magadat vagy szeretteidet? Valami igazán különlegeset keresel? Az Odangóban kicsik és nagyok, fiúk és lányok egyaránt megtalálhatják a nekik való tökéletes meglepetést!

Itt megtalálod a legújabb, legmenőbb és az örök klasszikus animék legszebb ereklyéit: plüssöket, sapkákat, kitűzűket, posztereket. Persze ne hagyjuk ki a cukiságokat sem, alpakák, macikák, egész sora vár rád! A szállítás gyors és pontos, sőt Budapesten akár azonnal át is veheted az előre megrendelt termékeidet!


A széles választék egyre csak bővül, így érdemes sűrűn visszanézni és nem mellesleg követni az Odangót Facebookon, ahová az áruházba történő feltöltés előtt már megleshetők az újdonságok és ahol minden hónapban egy új termék nyerhető a nyereményjátékokon. Ne maradj le!Anime + Japán + Kawaii = Odango! ;3