2016. október 29., szombat

Az RTL-csoport 2016. novemberi újdonságai

Az RTL csatornái animációs csatornapremierekkel készülnek novemberre.


RTL II: Újabb bolondos dallamok: ÚJ SOROZAT
2-től hétköznap 7:00-kor

Animációs vígjátéksorozat, benne a Bolondos dallamok világhírű szereplőgárdájával, akik gyerekek és családok generációit szórakoztatják évtizedek óta. Az igazi „furcsa páros”, Tapsi Hapsi és Dodó kacsa, valamint világhírű barátaik, Cucu malac, Csőrike, Szilveszter és Gyalogkakukk bebizonyítják, hogy barátok nélkül az élet nehéz, velük viszont még nehezebb. (A sorozatot a Cartoon Network és az RTL Klub mutatta be, az RTL+ pedig már ismételte – a szerk.)RTL KLUB: A Mancs-őrjárat: ÚJ SOROZAT
6-tól hétvégén 8:40-kor

Bátor kiskutyusokkal, rengeteg kalanddal és újabb interaktív feladatokkal várja a legkisebbeket szeptemberben minden vasárnap reggel a Nickelodeon. Hazánk legnépszerűbb gyerekcsatornájának számolni és olvasni tanító sorozatai minőségi szórakozást nyújtanak az apróságoknak, akiket lelkiismeret-furdalás nélkül leültethetünk egy rövid időre a tévé elé, hogy barátságos mesehősöktől tanuljanak. Az új részekkel jelentkező Mancs őrjárat szereplői többek között a csapatmunka és a közös játék fontosságára tanítanak.

A Mancs őrjárat hősies kutyusok és humoros fejtörők segítségével vezeti be a gyerekeket a tudomány világába. Ryder, a 10 éves technikai zseni 6 bátor kiskutya társaságában indul felfedező körútjaira. Chase, a németjuhász rendőrkutya, Marshall, a tűzoltó dalmata, Rocky, a környezettudatos keverék, Zuma, a vízimentő labrador, Rubble, az építész buldog és Skye, a helikopteres spániel játékos módon tanítják az apróságokat. A kutyusok különleges képességeikkel és menő járműveikkel azért járják "Adventure Bay" utcáit, hogy a közösség tagjaira vigyázzanak. A hátizsákjukba rejtett technikai eszközök segítségével megmentik a fa tetején ragadt kiscicákat vagy a szikla szélére sodródott vonat utasait. A belevaló négylábúak a csapatmunka és a közös játék fontosságára tanítanak.

forrás: Viacom, PORT.hu