2016. november 15., kedd

A Boomerang 2016. decemberi újdonságai

A Boomerang új sorozattal és új évaddal készül decemberre.


Én és a lovagom: ÚJ SOROZAT (1–26)
12-től hétköznap 18:40-kor

A középkori animációs vígjáték főszereplője Narancs Henri lovag, a bájosan esetlen, mégis lovagias lovag, aki fiával, Jimmy-vel járja a földeket. Hozzájuk csatlakozik Jimmy barátja, Cat hercegnő. Ez a hármas színt visz a „sötét középkorba”, kalandjaik pedig megannyi humoros helyzetet tartogatnak.


A Tom és Jerry-show: ÚJ RÉSZEK
8-tól hétköznap 17:45-kor / ismétlés hétvégén 16:50-kor

Minden idők legnépszerűbb rajzfilmfigurái újra és újra meghódítják a képernyőt! Tom a macska, és a Jerry az egér kalandjai tovább folytatódnak legújabb sorozatuk legújabb részeiben, hamisítatlan Tom és Jerry-hangulatot és véget nem érő csetepatékat ígérve. Az új sorozat karakterei nem csak szebbek lettek, de a vadonatúj 11 perces epizódok minden eddiginél fordulatosabbra sikeredtek.


A Lemmingek bemutatják: Én és a lovagom: ÖSSZEÁLLÍTÁS
31-én és január 1-jén 16:30-tól 0:15-ig

A Grizzy és a lemmingek bolyhos szereplői együtt ünneplik a szilvesztert és az újévet. Eközben bemutatják a Boomerang szereplőgárdájának legújabb tagjait: Henrit, Jimmy-t és Catet, az Én és a lovagom főszereplőit. December 31-én és január 1-jén éjszakába nyúló maraton a két sorozatból.


Boomerang Téli kincsesládaMARATONOK
19-től hétköznap 7:25-kor

Az iskolaszünet idején jelentkező Boomerang Téli kincsesláda januárig mindennap egész délelőttös mókát ígér. A három-négy órás maratonok sztárjai Scooby-Doo, Tom és Jerry, a Bolondos dallamok szereplői, Robin Hood és Krypto lesznek. A minden alkalommal más sorozatot rejtő Kincsesláda matiné garantáltan feldobja a hideg napokat!

Műsor és pontos premieridőpontok a TV-újság menüpontban.

forrás: Turner