2017. január 26., csütörtök

A Boomerang 2017-es premierei

A Boomerang bemutatta 2017-es premiereit az EMEA régióra. Mivel két éve már egységesítették a csatornát a világ szinte minden pontján, a videóban látható újdonságok várhatóak a magyar változatra is.


Új epizódokkal jelentkeznek majd az olyan Warner Bros. Animation-szériák, mint a Csak lazán, Scooby-Doo!, a Tapsi: A Bolondos dallamok alkotóitól, a Tom és Jerry-show és a Nyuszipoly. Továbbá új részeket láthatunk a két külsős sorozatból, az Én és a lovagomból és a Grizzy és a lemmingekből.


Új sorozatokból sem lesz hiány: érkezik a Nelvana-féle The Zhu Zhu’s, majd egy Hanna-Barbera-sorozat, a Flúgos futam rebootja és végül az MGM klasszikus mozifilmjén, az Oz, a nagy varázslón alapuló Dorothy of Oz. Utóbbi két produkciót a Warner Bros. Animation készíti.


Az alább látható videóban minden újdonságból akad egy pár másodperces jelenet, érdemes megnézni.Forrás: RegularCapital

2 megjegyzés:

  1. Hát, ez borzalmas :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyetértek. Személy szerint a Wacky Races rebootra és a Wabbit újabb részeire még kíváncsi vagyok, de a többi újdonságra, különös tekintettel a CGI-s rémségekre, nem. A klasszikusok lassan eltűnnek, és a csatorna egyre inkább csak a kiscsoportos ovisoknak lesz élvezhető.

      Törlés