2017. január 11., szerda

A Disney Csatorna 2017. februári újdonságai

A Disney Csatorna februárban két rajzfilmsorozatából mutat be új részeket. Az élőszereplős újdonságok a Tiniövezeten olvashatók.


Jake és Sohaország kalózai: ÚJ RÉSZEK
6-tól hétköznap 8:05-kor

Jake és az egész csapat visszatér, méghozzá vadonatúj kalandokkal: a kis kalóz nem riad vissza a pingvinmentéstől, ráadásul nem csak a Pán Péter című meséből már jól ismert, gonosz Hook kapitánnyal és Smee-vel kell hadakoznia az új évadban, hanem a véletlenül felébresztett kalózfáraóval is. Izgalmakból tehát most sem lesz hiány, még szerencse, hogy a kis pajtásai, Izzy és Cuddy, valamint Skully, a papagáj mindig a segítségére sietnek.


A 7TÚJ RÉSZEK
6-tól mindennap 17:05-kor

A 7T-ben viszontláthatod az apró kis teremtményeket, méghozzá modern, újragondolt formában. Bűbáj Királynő bízik benne, hogy Vidor, Szende, Szundi, Hapci, Morgó, Vidor és Kuka mindig megvédik Bohóberket. Bruti és Hildi, a két gonosztevő azonban továbbra is azon mesterkedik, hogy letaszítsák a királynőt a trónról. Ennek érdekében attól sem riadnak vissza, hogy mágikus drágaköveket lopjanak a 7T bányájából, így a hét törpének rengeteg dolga akad.

Műsor és pontos premieridőpontok a TV-újság menüpontban.

forrás: Disney