2017. január 17., kedd

A TV2-csoport 2017. februári újdonságai (4. FRISSÍTÉS)

A TV2 és csatornáinak (kivéve Humor+ és Kiwi TV) februári animációs premierei. További újdonságok esetén frissül a cikk.


TV2: Hupikék törpikék: ÚJ RÉSZEK
a Kiwi TV-s vetítés ismétlése, 5-étől vasárnaponként 17:35-kor

Országos premier a Kiwi TV-n (részletek és szinkronstáb), ismétlés a TV2 Mesedélután című blokkban a TV2-n.

TV2: TV2 Mesedélután: ÚJ BLOKK
5-től vasárnaponként 15:55-kor (időpont pontosítása később)

Benne Tom és Jerry-filmek, Maci LaciHupikék törpikék.


TV2: A Madagaszkár pingvinjei: ÚJ FILM
12-én 18:55-kor

A szuperkémek nem az égből pottyannak le, hanem a tojásból bújnak elő. Íme, a nemzetközi kémvilág legtitkosabb, legizgalmasabb és legviccesebb madarai: Kapitány, Kowalski, Rico és Közlegény. A győzhetetlen csapat ezúttal rendkívüli kaland felé totyog: Dr. Octavius Vízagy világuralomra törő főgonosz keze egyre messzebbre ér el - talán mert nyolc van neki. A pingvinek kénytelenek egyesíteni erőiket egy földalatti szervezettel, az Északi Széllel, hogy együtt szálljanak harcba a közös ellenség ellen.A két cég munkamódszerei meglehetősen különböznek, de ha le akarják győzni ravasz ellenségüket, akkor mégis vállt vállnak, szárnyat szügynek vetve kell harcolniuk. Különben a világ furcsa változásokon mehet keresztül…


TV2: A hercegnő és a békaÚJ FILM
19-én 18:55-kor

New Orleans az 1920-as években: A fiatal Tianának nincs ideje a romantikára. A lány arról álmodik, hogy egyszer az övé lesz a francia negyed legjobb étterme. A városba érkezik Maldónia királyi sarja, az elkényeztetett Naveen herceg. A gonosz Dr. Facilier fekete mágiával meg akarja szerezni az értékeit. Az elhibázott varázslatnak köszönhetően azonban Naveen békává változik. Abban reménykedik, hogy Tiana csókjára visszaváltozik, ám ehelyett a lányból is béka lesz. Üldözőik elől menekülve így a békapár elindul megkeresni Odie mamát, hogy segítsen rajtuk mágikus erejével… (Korábban már bemutatta az HBO és a Disney Csatorna.)


TV2: Végre otthon!ÚJ FILM
26-án 15:45-kor

A Galaxis legidegesítőbben optimista űrlénye, akit az sem lendít ki mindent átfogó boldogságából, hogy saját népe üldözi keresztül a világűrön, a Földön bujkál. Egy mogorva, magányos és makacs kamaszlány talál rá, és bár sem a világlátásukban sem a végtagjaik számában nincs bennük semmi közös, mégis társulnak. Igaz, csak azért, mert muszáj. A jövevény üldözői rájuk találnak, és a nyomukba vetik magukat. Mit tehetnének erre ők? Menekülnek, és közben azon törik a fejüket, hogyan menthetnék meg a bolygót, melyet már mindketten otthonuknak éreznek.


TV2: Tom és Jerry: Az óriás kalandÚJ FILM
26-án 18:55-kor

Az egymással örök harcban álló Tom és Jerry Mesekönyvfalván, a tündérmesék világát idéző vidámparkban él. A tulajdonos, Jack meg akarja menteni a parkot a kapzsi milliárdostól, ezért eladja a tehenét néhány szem varázsbabért. A babból égigérő paszuly nő, és amikor mindhárman fölkapaszkodnak rajta, varázslatos földön találják magukat. Hamarosan kiderül, hogy itt a gonosz óriás uralkodik. Vajon a különös triónak sikerül legyőznie az óriást, és az aranytojás tojó lúd segítségével megmenteni Mesekönyvfalvát?

Forrás: Ano Blog, TV2, PORT