2017. február 13., hétfő

Megérkezett a Lego Ninjago-film előzetese

Berobbant a mozikba a Lego Batman: A film, és magával hozta a Ninjago sorozaton alapuló film magyar előzetesét és plakátját.


Már a mozikban a Lego Batman: A film, mely belopta magát a kritikusok és nézők szívébe (köztük eme cikk írójának szívébe is). Ám nem ez lesz az egyedüli idei Lego-film, ugyanis a Warner Bros. összerakta idén a Cartoon Networkön futó Lego Ninjago sorozat filmváltozatát is.

A 2017-es előretekintőben már leírtuk, hogy a film vélhetően nem a sorozat folytatása lesz, hanem annak rebootja, és ez be is következett. A filmben Lord Garmadon uralma alá akarja hajtani egész Ninjagót, ezért testvére, Wu Sensei összetoboroz egy csapatnyi nindzsát, hogy felvegye vele a harcot – a csapat egyik tagja ráadásul Garmadon fia, Lloyd.

A filmet Charlie Bean (Robotboy, TRON: Uprising), Bob Logan (Dennis, a komisz animációs sorozat) és az újonc Paul Fisher rendezi, a forgatókönyvet Fisher és Logan mellett többek közt a szitkomokat készító Hilary Winston írja. Az eredeti szinkrongárdában megtalálható Justin Theroux (Megaagy) mint Gardmadon, Kumail Nanjiani (a Kalandra fel! Prizmója) mint Jay, Dave Franco (A Lego-kaland) mint Lloyd, valamint Wu Sensei hangjának sikerült megnyerniük Jackie Chant.

A Lego Ninjago-film (igen, végül nem Lego Ninjago – A film lett a hivatalos címe, de ez még változhat) szeptember 22-én jelenik meg az Egyesült Államokban, hazánkban is ebben a hónapban várható a premier.

A szinkronos előzetes a MozICom jóvoltából ide kattintva érhető el, de akit az eredeti nyelvű előzetes érdekel, az a tovább mögött megtalálhatja.