2017. március 10., péntek

OK K.O.! – a Cartoon Network új sorozata

Végre megindultak a berendelések a Cartoon Networknél. Múltkor a Summer Camp Island kapott zöld utat, ezúttal pedig az OK K.O.! Let’s Be Heroes. A sorozat a Lakewood Plaza Turbo című piloton alapul, amelyet 2013-ban mutattak be.


A pilótafilm 2013-as elkészülte után három évet kellett várni, míg felkarolta a csatorna. 2016. február 4-én jelent meg egy mobiljáték OK K.O.! Lakewood Plaza Turbo címmel, ezzel egy időben pedig elindult a websorozat, amelyből idáig nyolc epizódot adtak ki. 2016 nyarán a Cartoon Network egyetemi hallgatók részére szervezett egy animációkészítő-versenyt, amely során 15 másodperces, az OK K.O.!-n alapuló rövidfilmeket kellett készíteni.


A március 9-én bejelentett és valószínűleg 2018-ban bemutatkozó tévésorozatot a Cartoon Network Studios készíti. A franchise-t Ian Jones-Quartey alkotta, aki előtte a Steven Universe és Secret Mountain Fort Awesome sorozatokon is dolgozott.

Az OK K.O.! a Lakewood Plaza környékén játszódik. A „Plaza” az a hely, ahol a hősök vásárolnak, és ahol K.O. és a barátai lógnak. A sorozatban a hősök szinteket tudnak lépni, akárcsak egy videojátékban, így talán meg tudják állítani Lord Boxmant, akinek terve, hogy lerombolja a plázát. Magyarországra a sorozat 2017 második felében várható.

A tévésorozat főcímdala:Mi a véleményetek?