2017. március 5., vasárnap

Rövidhírek 103.


A Nickelodeon háromperces crossovert készített Butch Hartman sorozataiból (S.T.R.A.M.M, a kémkutya, Tündéri keresztszülők, Danny Phantom, Bunsen). Továbbá készül egy crossover a Tündéri keresztszülőkből és Bunsen is a Beastből.Medvetesók- és Rick and Morty-merchandise-t indítottak a Cartoon Networkkel, illetve az Adult Swimmel együttműködő termékgyártók. (RegularCapital)

Berendelések: Elena, Avalor hercegnője (3. évad, Disney), Tangled: The Series (2. évad, Disney), Csillag kontra Gonosz Erők (4. évad, Disney), Milo Murphy’s Law (2. évad, Disney), Star Wars: Lázadók (4. évad, Disney), The Mr. Peabody & Sherman Show (4–6. évad, Netflix), Kacsamesék 2017 (2. évad, Disney), Kid Danger and Captain Man (új sorozat a Veszélyes Henry alapján, Nick)


Folytatást kapnak a Trollok: a 2. rész 2020. április 10-én érkezik.

A 2012-es Tini nindzsa teknőcök sorozat az 5. évaddal befejeződik, egy várhatóan 2D-s sorozat, a Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles fogja helyettesíteni 2018-tól. Nick

Az USA-ban új honlapot kapott a Boomerang és hamarosan havi 5 dollárért előfizethető alkalmazás indul, amellyel rengeteg Hanna-Barbera-rajzfilm és pár Cartoon Network-klasszikus is nézhető lesz.