2017. április 4., kedd

2017-es Tavaszi MondoCon

Az idei tavaszi MondoCon két napos lesz, április 22-én és 23-án kerül megrendezésre.

A távol-keleti tradicionális és popkultúra szerelmeseinek, a videojáték-rajongóknak, valamint a sci-fi/fantasy műfajok kedvelőinek nyújt egész napos változatos programokat. 2008 óta töretlen népszerűséggel kerülnek megrendezésre eseményeink, idén tavasszal pedig számos újdonsággal várjuk a látogatóinkat. A rendezvény leglátványosabb ismérve, hogy a látogatók közül több ezren valamilyen jelmezben jönnek.


Ízelítő a programokból:
  • Szombaton és vasárnap látványos jelmezverseny (cosplay) lesz a nagyszínpadon. A zsűrit hazai és külföldi cosplay sztárok alkotják.
  • Szombat este ismét koncerttel zárjuk a napot, fellép a japán alternatív rockbanda, a PLASTICZOOMS!
  • Az e-sport színpadon a legnépszerűbb számítógépes játékok legjobb hazai versenyzői küzdenek meg komoly pénzdíjakért.
  • Visszatér a közönség kedvenc programunk, az amatőr szinkron verseny. A produkciókat két profi színész, Csondor Kata és Zöld Csaba fogják értékelni, akikkel utána közönségtalálkozó is lesz.
  • Mindkét nap délután lesz vetítés, a látogatók a Ghost in the Shell, illetve a Kubo és a varázshúrok c. filmeket tekinthetik meg.


A felsoroltakon kívül számos egyéb izgalmas program, bemutató, karaoke, vetélkedők, kvízjátékok, szabad konzolozás, gó és DDR is várja a látogatókat. A rendezvényen számos kiadó, video és társasjáték bolt, geek üzlet kínálatából válogathatnak az érdeklődők. Tehetséges hazai ruha és ékszerkészítők termékei is megvásárolhatók lesznek.

Gamer-programokról: show.pcguru.hu

A helyszínt, a Hungexpót a 100-as busszal és a 37A villamossal lehet megközelíteni.

Kedvcsináló videó:Online jegyvásárlásProgramlistaFacebook-esemény

Kövesd a Mondót a Facebookon: