2017. április 7., péntek

Új infók érkeztek Batman és Harley Quinn közös animációs filmjéről

A cím és az első fotó mellett már tudjuk a történetet és néhány szinkronhang is leleplezésre került.


Még a tavalyi San Diego Comic-Conon jelentette be a Warner három új, DC animációs film érkezését. Ezek közül egy hamarosan itthon is megjelenik (A Sötét Igazság Ligája), egy pedig nemrég jelent meg külföldön (Teen Titans: The Judas Contract). Ám a harmadikról csupán annyit tudtunk, hogy Batman és Harley Quinn közös kalandja lesz, valamint azt, hogy az a Bruce Timm írja, aki a Batman: A rajzfilmsorozat társalkotója. Ő alkotta meg részben Harley karakterét is. Most viszont végre kezd egyre több dolog kiderülni a filmről.

A teljes címe Batman és Harley Quinn – A Bruce Timm Original lesz, első képe pedig a Teen Titans: The Judas Contract menüjében bukkant fel, amin a két címszereplő mellett Batman társa, Éjszárny is felbukkan és ahogyan a képen is látható a film a Batman: A rajzfilmsorozat animációs stílusában készül. (fentebb) A történet szerint Méregcsók szövetkezik Floronic Mannel (aki félig ember, félig növény), hogy globális katasztrófát okozzanak. Batman és Éjszárny ezt persze nem hagyhatják, ám kénytelenek összefogni egyik nagy ellenségükkel, Harley Quinnel.

Rendezőt is kapott a film a DC-veterán Sam Liu személyében, míg a forgatókönyvbe besegít Timmnek James Krieg (Az Igazság Ligája: A Villám-paradoxon, Scooby-Doo! Frankenszörnyűség). Batmanhez és Éjszárnyhoz visszatérnek a sorozatbeli szinkronhangjaik, vagyis Kevin Conroy és Loren Lester. Melléjük csatlakozik az Agymenők című sorozat színésznője, Melissa Rauch mint Harley Quinn, Paget Brewster (Az Igazság Ligája: Istenek és szörnyek, Amerikai fater) mint Méregcsók és Kevin Michael Richardson (Tündéri keresztszülők, Tini nindzsa teknőcök) mint Floronic Man. De megtalálható még a szinkronlistában A Madagaszkár pingvinjei Ricója, John DiMaggio, valamint a Tini nindzsa teknőcök Donatellója, Rob Paulsen, az ő szerepük egyelőre ismeretlen.

Batman és Harley Quinn közös kalandja a tervek szerint valamikor idén jelenik meg DVD-n az Egyesült Államokban és idehaza is, pontos dátum még nincs.