2017. május 4., csütörtök

Váratlanul bejelentették a Totál Dráma új évadát

A Fresh TV munkatársai egy videóban informálták arról a közönséget, hogy a Totál Dráma Sziget elérhető lesz spanyolul és portugálul a Totál Dráma hivatalos YouTube-csatornáján, ám mást is bejelentettek: a sorozat folytatását!


Kanadai számozás szerint ez a hatodik évad lesz, magyar számozásban a nyolcadik. A Totál Dráma Sziget, Akció, Világturné, A sziget fellázad, All-Stars, Indián-sziget és Versengés a Föld körül után újabb évad érkezik. Egyelőre sok minden kérdéses: az epizódszám, a helyszín, a cím; de két dolgot már tudunk: az első évadok szereplői mellett Chris McLeant, a Totál Dráma műsorvezetőjét is viszontlátjuk. Reméljük, a Séffel is találkozunk.A spin-off-évad Versengés a Föld körül után nem igazán lehetett tudni, hogy mi lesz a Totál Dráma sorsa. De így utólag belegondolva nem túl meglepő, hiszen Tom McGillis, a show egyik alkotója korábban azt mondta, hogy tíz évadot szeretne.


Az új évadot minden bizonnyal a Cartoon Network fogja bemutatni nálunk.

2 megjegyzés:

  1. Ez az! Ez a sorozat, amit tényleg érdemes folytatni. Nem hittem volna, hogy valaha is berendelik ennyi év után, de mégis, és milyen jól tették! Remek műsor, nézettségileg habár csökkent a spin-offnál (a CN hibájából, hisz előre feltöltötte a részeket), de így is verte sok saját gyártású sorozatukat is! Emlékszem, a 4. évad 3 milliós (!!!) nézettséget hozott nekik, pedig egy kábeles csatorna gyerekeknek, szóval ez igen nagy szó! Megérdemlik a rajongók, hisz évek óta erre vártak és amúgy is, a CN kifogy a többi sorozatából (lassan már nem lesz több több Adventure time, Regular show, Clarence vagy Uncle Grandpa). Ez a sorozat mindet túlélte eddig és nagyon boldog vagyok emiatt, pedig régen voltam már boldog valami miatt, de ettől a hírtől most az vagyok! :D

    VálaszTörlés