2017. július 22., szombat

D23: A Hős6os-sorozat openingje

A hőscsapat kalandjait folytató sorozatról is megtudtunk pár dolgot a D23-on.


A Disney 2014-es Oscar-díjas filmje, a Marvel képregényből készült Hős6os elég sikeresnek tűnt a cégnek ahhoz, hogy saját sorozatot adjanak neki. Ez még idén megérkezik, és ezt is kivitték múlt héten a D23-ra.

A Big Hero 6: The Series továbbra is San Fransokyóban játszódik, ahol végigkövethetjük Hiro megpróbáltatásait a technológiai intézetben, ahol ő a legfiatalabb tanuló. Persze emellett a várost is meg kell mentenie hűséges robotjával, Baymaxszel, valamint a filmből visszatérő csapattal. A sorozatot Ben Juwono, a Shrekből is ismert Csizmás Kandúr Netflix-es sorozatának készítője rendezi, míg a forgatókönyvet Paiman Kalayeh (A Cleveland-show; Pen Zero, a félállású szuperhős), Mark McCorkle (Kim Possible – Kis tini hős, A Madagaszkár pingvinjei) és Robert Schooley (Aladdin és a tolvajok fejedelme, Csingiling és a Soharém legendája) írta, a zenét Adam Berry (South Park) szerezte. A szereplők hangjai maradtak a filmes hangok (Ryan Potter – Hiro, Scott Adsit – Baymax, Jamie Chung – GoGo, Genesis Rodriguez – Honey) maradtak, kivéve Fred és Wasabi esetét, az ő hangjaik Brooks Wheelan és Khary Payton (Tini titánok, harcra fel!) lettek. A sorozatban feltűnik a Marvel-legenda, Stan Lee is, aki Fred apjának lesz a hangja.

A Hős6os-sorozat valamikor idén érkezik a Disney XD-re, hazánkban vélhetően a Disney Csatornán mutatkozik be. A sorozat openingje alább látható.