2017. szeptember 11., hétfő

A Cartoon Network 2017. októberi újdonságai


A rémisztően ijesztő Gumball- MARATON
28-án 15:30-kor, ismétlés 29-én 9:00-kor

A legijesztőbb Gumball csodálatos világa-epizódok lesznek láthatók a halloweent és mindenszenteket megelőző hétvégén. A kétórás maratonban egy új halloweeni különkiadás is bemutatkozik, amelyben Gumball, Darwin és Anais szembenéznek félelmeikkel. A borzongás garantált!


Halloween Cartoon Network-módra ÖSSZEÁLLÍTÁS
31-én 6:00 és 21:00 között / új Parkműsor-rész (125.) 31-én 19:05-kor

Október 31-én egész nap halloweeni különkiadások kapják a főszerepet: lesznek rémisztő Kalandra fel!-, Gumball-, Ninjago-, Bűvös varázskardok-, Tini titánok, harcra fel! és Scooby-Doo: Rejtélyek nyomában-epizódok, ráadásként idén is bemutatásra kerül egy új, egyben az utolsó halloweeni Parkműsor-különkiadás (19:05-kor).


Ben 10 MARATON ÚJ RÉSZEK
maraton: 21-én 9:00-kor, ism. 22. 15:00 / új részek: 23-ától hétköznap 18:10, ism. 7:20, 13:50

A Ben 10: Átváltozások című négyrészes különkiadás egy kétórás Ben 10-maraton keretében debütál. A maratont követő hétfőtől pedig ismét új epizódok láthatók a tízéves fiú kalandjaiból, aki földönkívüli lényekké tud átváltozni különleges karórája, az Omnitrix segítségével.


Bűvös varázskardok ÚJ RÉSZEK
16-ától hétköznap 16:40-kor, ismétlés hétköznap 6:00-kor, 13:25-kor

Bűvös varázskardok egy testvérpáros, Prohyas és Vambre utazásait mutatja be. A két főszereplő – kalandozásaik során – különöző képességekkel rendelkező varázskardokra bukkan, amelyekkel olykor meghökkentő, máskor emberfeletti dolgokat visz véghez. Legyen az az ínycsiklandó Excaliburger, az imádnivaló Delfinkard vagy a szúrós Kaktuszkard – a testvérpár számtalan humoros, kalanddal teli fordulatot él át, a sorozat egészét erősen jellemzi az abszurd képi humor, amely által a főmotívum, a ’kard’ egészen új jelentést kap.


Clarence ÚJ RÉSZEK
2-ától hétköznap 18:40-kor, ismétlés hétvégén 12:20-kor

Hát nem nagyszerű mindenben a jót látni? Minden helyzetet mókának megélni? És úgy nézni a világra, mint, egy hatalmas játszótérre? Clarence egy teljesen átlagos kisfiú, átlagos kalandokkal. Mégis mi teszi különlegessé őt? Lehetetlen kihozni a sodrából, és nincs olyan helyzet, amelynek ne látná meg a jó oldalát, valamint a leghétköznapibb dolgoknak is képes örülni. Legyen jó vagy rossz idő: Clarence-ből mindig sugárzik a derű – jó példával elől járva barátai, az izgága Sumo és a mindig óvatos Jeff előtt.

Folytatódó újdonságok

(Turner)