2016. december 8., csütörtök

A Boomerang 2017. januári újdonságai

A Boomerang januárban három sorozatból mutat be új részeket, emellett maratonokat is sugároz.


Péntek 13 Scooby-Doo-val: MARATON PREMIEREKKEL
13-án 6:00 és 0:05 között

Jaj ne! Január tizenharmadika már megint péntekre esik! Mindenki számítson balszerencsés esetekre, szörnytámadásokra és szellemjárásra, ha a Boomerangra kapcsol! Megijedni persze nem kell, hiszen itt van Scooby és a banda, akik minden rejtélyt megoldanak. A kifulladásig tartó maratonban helyet kap a Scooby-Doo és a szamuráj kardjának csatornapremiere és a Csak lazán, Scooby-Doo! három új részének országos bemutatója.Tapsi: A Bolondos dallamok alkotóitól: ÚJ RÉSZEK
16-tól hétköznap 17:25-kor

A Tapsi Hapsiról készült új sorozat a klasszikus Bolondos dallamokat idézi rövid epizódjaival és az eredeti sorozat hangulatát igyekszik visszahozni. Tapsi Hapsinak ismét túl kell járnia Rissz-Rossz Sam eszén, de az új szereplők: a Fagyláb és Squeaks, a mókus mellett visszatér a Prérifarkas, a Kengyelfutó Gyalogkakukk és még sok más, ismert figura.


Gyere ki a hóra!ÖSSZEÁLLÍTÁS
28-án 11:00 és 16:20 között

A Dzsungelriportok hősei a Déli-sarkra utaznak, síelnek és hószörnyekkel harcolnak! A hófödte tájakon megannyi izgalmas kalandba keverednek. Csatlakozz hozzájuk egy egész délutános maraton keretében! A Dzsungelriportok: A mentőakció új epizódjai január 23-tól láthatóak a Boomerangon.


Dzsungelriportok: A mentőakcióÚJ RÉSZEK
23-tól hétköznap 15:55-kor

Maurice-t, a magát vérszomjas tigrisnek képzelő pingvint mindig elkíséri örökbefogadott fia, Junior, a tigrishal is. Ott van még Miguel, a kemény, de érző szívű Gorilla; Gilbert, a paranoiás maki, Al és Bob, a varangyok, Fred, az éneklő varacskos disznó és Batricia, a denevér, aki fél a sötétben. Ők együtt a dzsungel hősei, akik januárban vadonatúj epizódokkal jelentkeznek.

Folytatóbó (részletek): Boomerang Kincsesláda (MARATONOK), Én és a lovagom (ÚJ SOROZAT)

Műsor és pontos premieridőpontok a TV-újság menüpontban.

forrás: Turner