2017. május 19., péntek

Négy felnőtteknek szóló animációs sorozat indul

A hazánkban a Cartoon Networkkel és a Boomeranggal jelenlévő Turner médiavállalat TBS csatornája négy új animációs sorozatot jelentett be – számolt be a RegularCapital. Két sorozat már a készítők miatt is ígéretes, hiszen az egyiket a Parkműsor megálmodója, J.G. Quintel, a másikat a magyar származású Louis C.K. (Louis Székely) alkotta.


A fenti képen látható a Close Enough („Elég közel”) című sorozat, amelyet a Parkműsor alkotója, J.G. Quintel jegyez. A Cartoon Network Studios és a Studio T. koprodukciójában megvalósuló sorozat egy házaspár életét mutatja be, akik az élet olyan gondjaival küzdenek meg, mint a harmincas évekbe való belépés, a gyermeknevelés, a megfelelő nappali ellátás kiválasztása, vagy a sztriptíztáncos bohócok. Az animáció stílusa egy az egyben a Parkműsoré, a humora viszont durvábbnak ígérkezik. Bemutató 2018-ban.A Louis C.K. és Albert Brooks által írt The Cops („A zsaruk”) két Los Angeles-i járőr, Lou és Al életét mutatja be, akik mindent megtesznek, hogy megvédjék a világ egyik legnagyobb városát. A sorozatot az FX Productions, a Pig Newton és a Studio T közösen gyártja, a premier 2018-ban lesz.


Carson Mell sorozata, a Tarantula „sötét vígjáték”, amely egy szállóban élők életét tárja elénk. A sorozat a Mell YouTube-csatornáján található rövidfilmeken alapul.


Az Olan Rogers-féle Final Space vígjátéksorozat, amely főszereplői Gary Space, az űrhajós és földönkívüli barátja, Mooncake, akik csillagközi kalandra indulnak, hogy megoldják a „végső űr” rejtélyét, más szóval azon fáradoznak, hogy megtalálják a világegyetem végét. A sorozat pilótafilmje:
Az animációs sorozatokból ebben a videóban látható néhány másodperc, 2:49-től.

Újszerű döntés a Turner részéről, hogy ezentúl nem csak az Adult Swim csatornájukon lesznek láthatók eredeti, felnőtteknek szóló animációk.