2016. március 2., szerda

A Cartoon Network 2016. áprilisi újdonságai

A Cartoon Network áprilisra új sorozattal és öt másik sorozatból új epizódokkal készül.


Pindúr pandúrok: ÚJ SOROZAT (1–5.)
23-ától hétvégén 7:45-kor / ismétlés hétvégén 12:50-kor

A világ megmentése minden nap, lefekvés előtt nem kis feladat. Főleg, ha az ember lánya gyerek! A vagány triót, Sziporkát, Puszedlit és Csuporkát Utónium Professzor alkotta meg egy baleset következtében. A három virgonc kislány vadonatúj sorozatban tér vissza, hogy ismét megvédje Bogárfalvát Mohó Jojótól, a hatalommániás majomtól, Ő-től, az ördögtől, a Handa Bandától és más, sosem látott gonosztevőktől. Korábbi cikkek a sorozatról: 1, 2, 3


Nagyfater Universe: ÚJ KÜLÖNKIADÁS & MARATON
30-án 16:50-től / ismétlés május 1-jén 9:00-kor

Steven a kardját próbálja megidézni a kristálygömbjén keresztül, amikor az óceánból váratlan vendég toppan Beach City-be: Nagyfater bátyó! Mindenki nagyapja és nagybátyja magával hozza barátait is: Mr. Gusztit, Pizza Pityut és Giga Realisztikus Repülő Tigrist, akik alaposan felforgatják a kisváros életét, de főleg a kristályékkövekét. A különkiadás a Cartoon Network Mozi részeként lesz látható.LEGO Ninjago: A Spinjitzu mesterei: ÚJ RÉSZEK (55–64.)
8-ától péntekenként 13:35-kor / ismétlés hétvégén 19:10-kor

Ideje megküzdeni a sötétség hitvány urával. Semmi jóra nem számíthatunk, ha feltűnik Ninjagóban: rabol, és lerombol mindent, ami az útjában áll. Csak a mindentudó mester és nindzsanövendékei: Cole, Jay, Zane és Kai menthetik meg Ninjagót! A sorozat tíz legújabb, akciódús epizódja áprilistól látható a Cartoon Networkön, országos tévépremierként.


Totál Dráma: Versengés a Föld körülÚJ RÉSZEK (136–148.)
18-ától hétköznap 19:45-kor / ismétlés hétvégén 14:10-kor

Áprilisban folytatódik a Versengés a Föld körül! A játékosok továbbra is kétfős csapatokban, világkörüli kocsiversenyben mérik össze rátermettségüket. Bár a versenyzők nagy része és a műsorvezető is ebben az évadban debütált, vannak visszatérő szereplők: Owen, Noah, Geoff és Leonard is játékba. Egyre többen esnek ki, májusban pedig kiderül, ki viheti haza az egymillió zöldhasút.


Zöldfülűek bevetésenÚJ RÉSZEK (14–26.)
25-étől hétköznap 15:30-kor / ismétlés hétköznap 8:00-kor

A Zöldfülűek bevetésen-ben négy tizenkét éves barát: Kevin, Tyler, Shope és Roach kalandjait követhetjük nyomon, akiknek az iskolában és a világmegmentésben egyaránt helyt kell állniuk. Egy szép napon ismeretlen eredetű, birtokosaiknak szupererőt kölcsönző golyók szállnak alá az égből. Hogy a golyók épp a Zöldfülűekhez kerülnek, nem véletlen: kiválasztottak ők, akiknek meg kell küzdeniük a világot fenyegető vírussal. Persze a feladatuk teljesítésében nemcsak a golyókat, de leleményességüket is latba kell vetniük.


Transformers: Robots in DisguiseÚJ RÉSZEK (27–39.)
29-étől péntekenként 13:10-kor

A legújabb Transformers-rajzfilmsorozat második évada áprilisban érkezik. A széria alapötlete szerint Optimus Prime magához rendeli Bumblebee-t, hogy megmentse a világot az Álcák új csoportjától. Bumblebee tehát összehív egy csapat fiatal Autobotot, akik mind szuperhősök, de Bumblebee-re hárul a feladat, hogy megtanítsa őket csapatban működni.


Kalandra fel! Hercegnőmaraton: MARATON
23-án és 24-én 10:20-tól 12:50-ig

Az új Pindúr pandúrok-sorozat indulásának hétvégéjén Ooo hercegnőinek is főszerep jut, hiszen jön a Kalandra fel! hercegnőmaraton. A sorozatban rengeteg koronás fővel találkozhatunk: Muszkli hercegnő például egy izompacsirta, Szellemhercegnő egy kísértet, Teknős hercegnő egy könyvmoly, Hotdog hercegnő pedig egy kutya. Egy a közös bennük: Jégkirály szívét mindegyikük megdobogtatja.

Folytatódó újdonságok (bővebben): Nagyfater bátyó (ÚJ RÉSZEK), Kalandra fel! (ÚJ RÉSZEK), LEGO Nexo Knights (ÚJ SOROZAT)

Részletes időpontok a Premierek; műsor a TV-újság menüpontban.

forrás: Turner