2016. október 19., szerda

A TV2-csoport 2016. októberi újdonságai

A TV2 csatornái négy animációs újdonságot mutatnak be novemberben, többet országos premierként. FRISSÍTVE!


SUPERTV2: Így neveld a sárkányodat könyvből: ÚJ KÜLÖNKIADÁS
22-én 16:15-kor

A Nagy Csarnokban Hablaty és sárkánytréner társai újoncként üdvözölnek téged. Índításként a tini vikingek és Bélhangos bemutatják neked elsődleges segédkönyvüket: A sárkányok kézikönyvét. Együtt elvisznek egy körútazásra a sákányfajták bámulatos változatosságáról, a fiatal hősök közben pedig, hozzáteszik az újabb felfedezéseiket arról, hogy kell bánni velük.


MOZI+: Szörnyek az űrlények ellen: R világháborúÚJ KÜLÖNKIADÁS
29-én 14:40-kor

A szörnyek ezúttal is éppen Halloween ünnepére készülődnek, amikor váratlan küldetést kapnak. Zombirépák hada bukkan fel ugyanis, és velük szemben csak is a jól bevált csapat képes győzelmet aratni.


SUPERTV2: Első szárnycsapásokÚJ KÜLÖNKIADÁS
29-én 16:15-kor

Egy finnyás üzletember váratlan találkozása egy apró kismadárral, akinek köszönhetően megváltozik az élete.


MOZI+: Paranorman: ÚJ FILM
31-én 16:15-kor / ismétlés november 2-án 12:35-kor

Kihez forduljon egy kisváros, hogyha ostrom alá veszik őket a zombik? Ki máshoz, mint a félreértett, kiközösített, furcsa kissráchoz, Norman-hez, aki képes beszélni a halottakkal?! A zombikon kívül Norman-nek fel kell vennie a harcot a szellemekkel, a boszorkányokkal és, ami a legrosszabb, az idióta felnőttekkel is, hogy megmentse városát az évszázados átoktól. Tehát most ennek a szellemekkel suttogó fiúnak latba kell vetnie minden paranormális képességét, ami kísértetiesen komoly szellemi munka. (A Digi Film már bemutatta – a szerk.)

A Mozi+ halloweeni felhozatala, tele animációs filmmel:

Tévés ajánló

forrás: TV2, PORT, TV24